2015 Ocak Cardfinans MTV Ödeme Kampanyası

2-31 Ocak 2015 arasında CardFinans kredi kartıyla veya Kampanyaya dahil Fixcard’la www.vergikolay.com.tr, www.gib.gov.tr, www.finansbank.com.tr veya Finansbank Şubeleri üzerinden yapılacak 50.000 TL’ye kadarki Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerine 3 taksit fırsatı! 

Ayrıca, Motorlu Taşıt vergisi ödemelerinde taksit kampanyamızdan yararlanan tüm müşterilere,  SMS’le gönderilecek indirim kodu ile  2 Ocak- 28 Şubat 2015 arasında www.mtv.goldmaster.com.tr 'de Finansbank kredi kartları veya Kampanyaya dahil Fixcard’la yapacakları alışverişlerde %50’ye varan indirim imkanı !

Kampanya Detayı:

  • Bir müşteri kampanya kapsamında ek kartlar dahil Finansbank kredi kartlarıyla en fazla 50.000 TL’lik taksitli ödeme gerçekleştirebilir. 50,000 TL ye kadar yapılacak olan ödemelerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmayacak olup,  50.000 TL'yi aşan ödemeler ise tek çekim olarak gerçekleştirilecektir.
  • İndirim kodları ödeme sonrasında  müşterilerin banka sisteminde kayıtlı cep telefonlarına sms ile bildirilecektir. Müşteriler bu kodları 02 Ocak-28 Şubat 2015 tarihleri arasında www.mtv.goldmaster.com.tr 'dan yapacakları alışverişlerinde kullanabileceklerdir.
  • İndirim oranı ürüne göre değişkenlik gösterecek olup, en fazla %50 oranında indirim uygulanacaktır.
  • Ticari kredi kartı sahipleri taksit kampanyasından kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır. 
  • İndirim kodları para ile satılamaz, paraya çevrilemez veya başka kampanyalarla birleştirilemez
  • finansbank.com.tr ve tüm Finansbank Şubeleri üzerinden hesaptan da ödemeler yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması ve indirim kampanyası geçerli olmayacaktır. Bireysel ve ticari banka kartları, sanal kartlar ve ParaPuan kullanılarak yapılacak ödemeler taksit ve indirim kampanyalarına dahil değildir.
  • Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
  • İndirimin uygulanması www.mtv.goldmaster.com.tr firmasının sorumluluğunda olup, indirimle ilgili konularda firmadan bilgi alınabilir. Finansbank’ın bu  kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hakkında admin

Check Also

Yapıkredi World Motorlu Taşıtlar Vergisi Kampanyası Ocak 2016

Verginizi Worldcard'ınızla www.worldcard.com.tr'den, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube'den ve www.gib.gov.tr'den 3 taksitle ödeyebilirsiniz. Üstelik MTV …